Бански Костюми от Две Части | CompleX.bg

CompleX.bg предлага на вниманието ви актуални модели бански костюми от две части. Секси, стилни и удобни, те ще ви превърнат в сирена на плажа. Моделите, предлагани в електронния магазин са с изящни декоративни елементи като цветя по сутиена или връзки по бикините. Предлагат се с подсилени банели, които да поддържат бюста и в същото време оформят фигурата ми. Размерите варират от S до 5XL. Други модели бански костюми от две части са комплект от бюстие без презрамки и бикини. Трети са с дълбоко изрязано горнище и долнище тип прашка, за да разкрият изцяло сексапила и фигурата ви. Моделите се предлагат още с долнища с връзки, цели бикини или долнища с ниска талия. Горнищата могат да бъдат без презрамки, с подплънки или без. В комплект с банските костюми, може да поръчате още плажна рокля, парео или туника.


Табличен вид:
Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Sharon M-539-5 в розов цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм от две части Marko Sharon M-539-5 в розово. Горнището е с оформени чашки от вътрешната страна, които повдигат и оформят бюста. Подплънките могат да се свалят. Моделът е украсен с волани на деколтето. Долната част е тип бикини, с декоративни цепки отстрани. Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочин..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-8 в син цвят

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-8 от две части, в комбинация от светло и тъмносиньо. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстха..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-9 в черен цвят

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-9 от две части, в черен цвят. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВисочина на бикинитеS..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-2 в жълто и червено

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-2 от две части, в комбинация от жълто и червено. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВи..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-1 в корал и каки

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-1 от две части, в комбинация от корал и каки. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВисоч..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-6

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-6 от две части, в комбинация от два цвята. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВисочина..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-3 в розово и мока

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-3 от две части, в комбинация от мока и розово. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВисо..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-11 в оранжево

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-11 от две части, в комбинация от оранжево и тъмносиньо. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханш..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-10 в цвят мента

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-10 от две части, в комбинация от цвят мента и морско синьо. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюст..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-7 в смарагдово зелено

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-7 от две части, в смарагдово зелено. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВисочина на би..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-4 в червено и синьо

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-4 от две части, в комбинация от червено и синьо. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВисочин..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Athena M-552-5 в сиво и розово

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Athena M-552-5 от две части, в комбинация от сиво и розово. Изработен от италианска материя с високо качество. Горнището е с подплатени чашки, които събират и оформят бюста. Връзва се на шията и на гърба. Банският включва бикини с връзки от двете страни. Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстханшВис..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Caren M-505-1 в жълт цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Caren M-505-1 от две част, в жълт цвят. Горната част е с подплатени чашки, които повдигат бюста и го оформят. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми, сменяеми презрамки. коланчето се връзва на гърба. Бикини в актуален пепит десен, с връзки отстрани. Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколк..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Caren M-505-2 в бял цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Caren M-505-2 от две част, в бял цвят. Горната част е с подплатени чашки, които повдигат бюста и го оформят. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми, сменяеми презрамки. коланчето се връзва на гърба. Бикини в актуален пепит десен, с връзки отстрани. Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколка..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Caren M-505-4 в цвят мента

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Caren M-505-4 от две част, в цвят мента. Горната част е с подплатени чашки, които повдигат бюста и го оформят. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми, сменяеми презрамки. коланчето се връзва на гърба. Бикини в актуален пепит десен, с връзки отстрани. Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обикол..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Caren M-505-3 в светлорозово

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Caren M-505-3 от две част, в светлорозово. Горната част е с подплатени чашки, които повдигат бюста и го оформят. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми, сменяеми презрамки. коланчето се връзва на гърба. Бикини в актуален пепит десен, с връзки отстрани. Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обик..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Donna M-533-2 в тюркоаз и графит

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Стилен бански костюм от две части Marko Donna M-533-2. Ушит в уникални нюанси, комбинация от тюркоаз и графит. Горнището има вградени подплънки, които перфектно повдигат бюста. Презрамките могат да се свалят. Бикини с връзки отстрани. Изработен от италиански плат с високо качество.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВ..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Donna M-533-1 в оранжево и тюркоаз

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Стилен бански костюм от две части Marko Donna M-533-1. Ушит в уникални нюанси, комбинация от тюркоаз и оранжево. Горнището има вградени подплънки, които перфектно повдигат бюста. Презрамките могат да се свалят. Бикини с връзки отстрани. Изработен от италиански плат с високо качество.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХан..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Donna M-533-4 в тюркоаз и сиво

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Стилен бански костюм от две части Marko Donna M-533-4. Ушит в уникални нюанси, комбинация от тюркоаз, розово и сиво. Горнището има вградени подплънки, които перфектно повдигат бюста. Презрамките могат да се свалят. Бикини с връзки отстрани. Изработен от италиански плат с високо качество.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюс..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Donna M-533-5 в тюркоаз и черно

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Стилен бански костюм от две части Marko Donna M-533-5. Ушит в уникални нюанси, комбинация от цвят тюркоаз и черно. Горнището има вградени подплънки, които перфектно повдигат бюста. Презрамките могат да се свалят. Бикини с връзки отстрани. Изработен от италиански плат с високо качество.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХ..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Donna M-533-3 в тюркоаз

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Стилен бански костюм от две части Marko Donna M-533-3. Ушит в уникални нюанси, комбинация от тюркоаз и тъмносиньо. Горнището има вградени подплънки, които перфектно повдигат бюста. Презрамките могат да се свалят. Бикини с връзки отстрани. Изработен от италиански плат с високо качество.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХ..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-7 в жълт цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-7 от две части, в жълт цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-10 в син цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-10 от две части, в син цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са деко..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-3 в жълт цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-3 от две части, в жълт цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-9 в цвят фуксия

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-9 от две части, в цвят фуксия. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са де..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-4 в оранжев цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-4 от две части, в оранжев цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-1 в черен цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-1 от две части, в черен цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са декорира..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Sylvia M-549-1 в бежов цвят

(0)
Поръчки (0)
71,99лв.

Бански костюм Marko Sylvia M-549- от две части, в бежов цвят. Изработен от италиански плат, тип велур. Горнището е с подплатени чашки, които повдигат и оформят бюста. Коланчето на сутиена се връзва на гърба. Презрамките могат да се регулират по дължина. Долнището е тип бикини, декорирано с ленти от едната страна. Състав: 80% полиамид, 20%..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-8 в цвят малина

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-8 от две части, в цвят малина. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са де..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-2 в тъмносин цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-2 от две части, в тъмносин цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините същ..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-5 в бял цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-5 от две части, в бял цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са декор..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Electra M-542-6 в зелен цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Electra M-542-6 от две части, в зелен цвят. Има повдигащи, подплатени чашки като събира, оформя и визуално уголемява бюста. Подплънките не се свалят. Деколтето е декорирано с интригуващи, черни ленти и определено привлича вниманието. Коланчето на сутиена се връзва на гърба, а презрамките са регулируеми. Бикините също са дек..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Elmira M-518-1 в зелен цвят

(0)
Поръчки (0)
71,99лв.

Уникален бански костюм Marko Elmira M-518-1 в зелен цвят, с флорален десен отпред и едноцветен, черен гръб. Горната част е под формата на удобна, еластична блуза изработена от италианска материя. Горнището е с оформени чашки от вътрешната страна и подплънки, които по желание могат да се свалят. Закопчава се с катарама на гърба. Регулируеми презрамк..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Elmira M-518-2 в синьо

(0)
Поръчки (0)
71,99лв.

Уникален бански костюм Marko Elmira M-518-2 в сини тонове, с флорален десен отпред и едноцветен, черен гръб. Горната част е под формата на удобна, еластична блуза изработена от италианска материя. Горнището е с оформени чашки от вътрешната страна и подплънки, които по желание могат да се свалят. Закопчава се с катарама на гърба. Регулируеми презрам..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Arianna M-532-2 в зелен цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Arianna M-532-2 от две части в зелен цвят. Подплатени чашки, които визуално повдигат бюста и му придават желаната форма. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми презрамки и се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини. Моделът е изработен от италианска материя с високо качество. ..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Arianna M-532-5 в розов цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Arianna M-532-5 от две части в розов цвят. Подплатени чашки, които визуално повдигат бюста и му придават желаната форма. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми презрамки и се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини. Моделът е изработен от италианска материя с високо качество. ..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Arianna M-532-3 в червен цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Arianna M-532-3 от две части в червен цвят. Подплатени чашки, които визуално повдигат бюста и му придават желаната форма. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми презрамки и се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини. Моделът е изработен от италианска материя с високо качество.&nbs..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Arianna M-532-1 в цвят корал

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Arianna M-532-1 от две части в цвят корал. Подплатени чашки, които визуално повдигат бюста и му придават желаната форма. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми презрамки и се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини. Моделът е изработен от италианска материя с високо качество. Съст..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Arianna M-532-4 в цвят фуксия

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Arianna M-532-4 от две части в цвят фуксия. Подплатени чашки, които визуално повдигат бюста и му придават желаната форма. Подплънките са вградени и не се свалят. Има регулируеми презрамки и се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини. Моделът е изработен от италианска материя с високо качество. Със..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Irma M-546-1 в черен цвят

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм Marko Irma M-546-1 от две части, в черен цвят. Гладки чашки с двойни презрамки, които се връзват на шията. Коланчето се закопчава на гърба. Моделът е с подплатени чашки и допълнителни подплънки за размери S, M и L, които можете по желание да свалите. Стилни бикини на ивици, с връзки отстрани. Банският е изработен от висококачествен ит..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kimberly M-521-2 в розов цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Интригуващ бански костюм Marko Kimberly M-521-2 от две части, в розов цвят. Горнището е с подплатени, Push-up чашки и десен на тропически цветя. Връзва се на гърба и е с регулируеми презрамки. Перфкетно повдига и оформя бюста. Бикините са с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е изработен от висококачествена, италианска материя. Състав:..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kimberly M-521-4 в синьо

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Интригуващ бански костюм Marko Kimberly M-521-4 от две части, в син цвят. Горнището е с подплатени, Push-up чашки и десен на тропически цветя. Връзва се на гърба и е с регулируеми презрамки. Перфкетно повдига и оформя бюста. Бикините са с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е изработен от висококачествена, италианска материя. Състав: 80% по..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kimberly M-521-3 виолетов цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Интригуващ бански костюм Marko Kimberly M-521-3 от две части, във виолетов цвят. Горнището е с подплатени, Push-up чашки и десен на тропически цветя. Връзва се на гърба и е с регулируеми презрамки. Перфкетно повдига и оформя бюста. Бикините са с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е изработен от висококачествена, италианска материя. Състав:..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kimberly M-521-1 в цвят каки

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Интригуващ бански костюм Marko Kimberly M-521-1 от две части, в цвят каки. Горнището е с подплатени, Push-up чашки и десен на тропически цветя. Връзва се на гърба и е с регулируеми презрамки. Перфкетно повдига и оформя бюста. Бикините са с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е изработен от висококачествена, италианска материя. Състав: 80% п..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kristina M-538-6 в зелен цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Kristina M-538-6 от две части в смарагдово зелено. Моделът е уникален благодарение на това, че може да се връзва по няколко начина - на шията, на гърба или диагонално под бюста. Така можете всеки ден да изглеждате различно. Чашките са подплатени, с ефект на повдигане и идеално фоормят бюста. Бикини с флорален десен и връзки отст..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kristina M-538-1 в жълт цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Kristina M-538-1 от две части в жълт цвят. Моделът е уникален благодарение на това, че може да се връзва по няколко начина - на шията, на гърба или диагонално под бюста. Така можете всеки ден да изглеждате различно. Чашките са подплатени, с ефект на повдигане и идеално фоормят бюста. Бикини с флорален десен и връзки отстран..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kristina M-538-3 в черен цвят

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Kristina M-538-3 от две части в черно. Моделът е уникален благодарение на това, че може да се връзва по няколко начина - на шията, на гърба или диагонално под бюста. Така можете всеки ден да изглеждате различно. Чашките са подплатени, с ефект на повдигане и идеално фоормят бюста. Бикини с флорален десен и връзки отстрани.Състав:..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kristina M-538-2 в тюркоаз

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Kristina M-538-2 от две части в тюркоазени тонове. Моделът е уникален благодарение на това, че може да се връзва по няколко начина - на шията, на гърба или диагонално под бюста. Така можете всеки ден да изглеждате различно. Чашките са подплатени, с ефект на повдигане и идеално фоормят бюста. Бикини с флорален десен и връзки отст..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kristina M-538-4 цвят фуксия

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Kristina M-538-4 от две части в цвят фуксия. Моделът е уникален благодарение на това, че може да се връзва по няколко начина - на шията, на гърба или диагонално под бюста. Така можете всеки ден да изглеждате различно. Чашките са подплатени, с ефект на повдигане и идеално фоормят бюста. Бикини с флорален десен и връзки отстрани.С..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Kristina M-538-5

(0)
Поръчки (0)
63,99лв.

Бански костюм Marko Kristina M-538-5 от две части. Моделът е уникален благодарение на това, че може да се връзва по няколко начина - на шията, на гърба или диагонално под бюста. Така можете всеки ден да изглеждате различно. Чашките са подплатени, с ефект на повдигане и идеално фоормят бюста. Бикини с флорален десен и връзки отстрани.Състав: 80% пол..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-4 в червено и ванилия

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-4 в комбинация от цвят ванилия и червено. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бик..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-9 в зелено и розово

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-9 в комбинация от зелено и розово. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикинитеS7..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-5 в мока и розово

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-5 в комбинация от цвят мока и розово. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикинит..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-6 в розово и тъмносиньо

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-6 в комбинация от розово и тъмносиньо. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикини..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-10 в цвят корал и синьо

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-10 в комбинация от цвят корал и синьо. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикини..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-7 в тъмносиньо и корал

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-7 в комбинация от в тъмносиньо и корал. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикин..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-8 в сиво и синьо

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-8 в комбинация от сиво и синьо. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикинитеS70-7..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-1 в жълто и розово

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-1 в комбинация от жълто и розово. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгълни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикинитеS70..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-2 в цвят мента

(0)
Поръчки (0)
52,99лв.

Бански костюм от две части Marko Lara M-511-2 в комбинация от цвят мента и розово. Връзва се на шията и гърба. Подплатени, триъгъ;ни чашки с контрастни ленти в горната част. Женствени бикини с ниска талия и връзки отстрани. Моделът е направен от италианска материя.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериПодгръдна обиколкаБюстХаншВисочина на бикини..

Бърз преглед

Бански костюм от две части Marko Layla M-508-2 в червено и черно

(0)
Поръчки (0)
58,99лв.

Моден и интересен бански костюм Marko Layla M-508-2 от две части в червен цвят. Горнището е с подплатени чашки, направени от специална пяна и идеално оформят бюста. Връзва се на гърба и шията. Удобна долна част, тип бикини, с едноцветен гръб.Състав: 80% полиамид, 20% еластан.РазмериБюстПодгръдна обиколкаХаншВисочина на бикините. (отпред / отзад)S&n..

Показани са от 1 до 60 от 1172 резултата (20 страници)