CompleX.bg е електронен магазин, специализиран в продажбата на висококачествени мъжки и дамски облекла. Магазинът е собственост на фирма ''Комплекс.БГ'' ЕООД.

''Комплекс.БГ'' ЕООД е търговско дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище 5800 гр, Плевен, ул. ''Васил Левски''-60, ет. 4, офис 12, и адрес на управление: гр.Плевен,жк. Дружба, бл.329, вх. В, ап.3, ДДС номер : BG206003884.

В електронния магазин се предлага богато разнообразие от дамски и мъжки облекла, бельо, чорапи, аксесоари, луксозно дамско бельо, еротични костюми и тоалети, обувки, бански костюми и други. Предлаганите онлайн продукти са артикули на известни брандове от Германия, Полша, Франция и други страни от ЕС. Всички модели, които се предлагат в CompleX.bg са с гаранция за качество.

През годините компанията се е утвърдила като един от лидерите на пазара за мъжки и дамски облекла, а CompleX.bg е най-новата платформа за онлайн пазаруване на облекла. Предлаганите модели са в актуалните в момента тенденции и стилове, като хип-хоп, ърбън стрийт и рапърски стил. Предлагаме също така и класически модели, които да задоволят и по-традиционните вкусове на нашите клиенти.

В CompleX.bg ще намерите богат набор от продукти и модели за мъже и жени, които да задоволят всички нужди на клиентите ни–от спортни облекла като спортни долнища, къси панталони, суитчъри, спортни якета, спортни обувки, бандани, тениски и други, до ежедневни и официални тоалети, като панталони, преходни якета, зимни якета, дамски блузи, рокли, поли, мъжки ризи и други.

В електронния магазин се предлага също и богато разнообразие от луксозно ежедневно и еротично бельо, халати, спално бельо, аксесоари и обувки. Изберете нашите предложения и се доверете на качеството и безупречния стил, които предлагаме.